2006

 

 

061209

Vi ställde ut Knallåsen´s Xquisite som fick certifikat och blev 3 bästa tik på Svensk vinnarutställning 2006 i Stockholm. Domare var Knut Blütecher, Norge.

 

 

061202

Vi ställde ut Pia´s Mai-Mai Sugiama Ami på inofficiell utställning i Hudiksvall för Patrik Cederlöv. Hon blev BIR och BIG-5. Lurbackens Number One blev BIB-valp och Lurbackens Number Tree blev BIM-valp också för Partik Cederlöv. Vi ställde också ut Knallåsen´s Xquisite som blev BIR och Knallåsen´s Özz Ögonsten som blev BIR-valp.

 

 

061007

Vi ställde ut Pia´s Mai-Mai Sugiama Ami på SKK´s utställning i Sundsvall. Hon fick ck, cert, r-cacib, 2 bästa tik. Domare var Malgorzata Supronowicz, Polen. Vi ställde också ut Knallåsen´s Xquisite som fick ck och blev 2 bästa tik.

 

 

060902

Idag var vi på Svenska vinthundsklubbens (nedre norra) utställning i Söderhamn. Domare för Irländsk varghund var Rainer Vourinen. Vi ställde ut Knallåsen´s Xquisite som fick sitt första cert och blev BIM och blev BIS-junior-2 och SUCH Knallåsen´s Qing Of Rap som blev BIR.

 

 

060826

Idag var vi på utställning i Hundiksvall. Vi ställde ut Pia´s Mai-Mai Sugiama Ami som fick BIM och Hin Satori Yamamoto Yasumo som fick BIR och BIG-4. Vi ställde även ut Knallåsen´s Xquisite som blev BIR och BIG-2 så ställde vi ut Kläpphällans Emil som blev BIR och BIG-5.

 

 

060805

Idag var vi på nationell utställning i Svenstavik. Dömde gjorde Mrs. Vija Klucniece från Lettland. Vi ställde ut Pia´s Mai-Mai Sugiama Ami som fick 1,1 och Hin Satori Yamamoto Yasumo som fick ck och blev 2 bästa hane.

 

 

060716

På Högbo Bruk internationella utställning ställde vi ut Pia´s Mai-Mai Sugiama Ami som fick cert, r-cacib och 3 bästa tik för domare Cindy Pettersson.

 

 

060714

På Högbo Bruk internationella utställning ställde vi ut Pia´s Mai-Mai Sugiama Ami som fick 1,2,HP för domare Andreas Schemel, Österike.

 

 

060708

På Alfta utställningen ställde vi ut Pia´s Mai-Mai Sugiama Ami som fick sitt först cert och blev BIR för domare Pauline Brennan-Lim. Vi ställde också ut Knallåsen´s Xquisite som fick 1,1, HP för domare Lena Stålhandske.

 

 

060326

Vi var på utställning i Timrå och ställde ut två hundar för domare Ingela Kyrklund. Knallåsen´s Xquisite blev BIR-valp och i finalen BIS-3. Knallåsen´s Qing Of Rap fick cert och blev därmed svensk utställningschampion och dessutom blev han BIM.

 

 

060325

Pia´s Mai-Mai Sugiama Ami blev BIR och BIG-3 för domare Anders Morelius i Timrå på lördagen, det var Svenska vinthundskluben som anordnade utställningen.

 

 

060226

Pia´s Mai-Mai Sugiama Ami ställdes ut i Timrå för Annemarie Thomassen och blev BIR + BIG-4. Pia´s Ping Mei-Kei stålldes ut för första gången i hennes liv i valpklass på samma utställning och blev då BIR-valp och Knallåsen´s Xquisite blev BIM-valp.

 

 

060219

Pia´s Mai-Mai Sugiama Ami ställdes ut för domare Åke Cronander i Söderhamn och blev BIR-valp. Knallåsen´s Xquisite ställdes ut för första gången i hennes liv i valpklass för samma domare, resultatet blev BIR-valp och 4 bästa valp!

 

 

BACK

Uppdaterad 12/10/2006